x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Minteuan, reconfirmat la CFR Cluj

Minteuan, reconfirmat la CFR Cluj

23 Dec 2010   •   14:15
Minteuan, reconfirmat la CFR Cluj
Sursa foto: /Intact Images
143783-.jpg

În cadrul unei conferinţe de presă organizată în această după-amiază, campioana CFR cluj l-a confirmat pe Alin Minteauan în funcţia de antrenor principal. "Am preferat oamenii dedicaţi trup şi suflet clubului. Am vrut să avem continuitate", a declarat cu această ocazie finanţatorul Arpad Paszkany. "Am avut 20 de propuneri de la antrenori sau impresari, dar până la urmă am luat cea mai bună decizie", a spus şi preşedintele Iuliu Mureşan

Alin MInteuan a fost numit în funcţia de antrenor interimar la finalul lunii noiembrie, când Sorin Cârţu a fost demis în urma incidentului de la meciul cu FC Basel din Liga Campionilor. El a condus până acum echipa la două meciuri din Liga 1, 2-2 cu Steaua, în Ghencea, şi 2-1 cu Universitatea Craiova, la Cluj.

Noul tehnician al clujenilor va putea să stea pe bancă în retur: la 10 ianuarie va susţine un examen, iar la finele lunii va începe cursurile pentru licenţa PRO. "Regulamentul permite unui cursant pentru licenţa PRO să ocupe funcţia de principal", a spus Mircea Rădulescu, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF.

×