x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu cere audit pentru a arăta cât a investit Piţurcă la Craiova

Mititelu cere audit pentru a arăta cât a investit Piţurcă la Craiova

13 Ian 2011   •   13:51
Mititelu cere audit pentru a arăta cât a investit Piţurcă la Craiova
Sursa foto: /Intact Images

Clubul Universitatea Craiova a anunţat pe site-ul oficial că va efectua unui audit financiar pentru perioada 1 iunie 2005 - ianuarie 2011, când echipa a fost patronată de Adrian Mititelu, pentru a stabili cu exactitate sumele de bani provenite de la managerul general Victor Piţurcă.

"Având în vedere declaraţiile domnului Victor Piţurcă, dar şi în urma speculaţiilor făcute pe această temă, SC U. Craiova SA anunţă intenţia de efectuare a unui audit, în cadrul societăţii, cu o firmă specializată, selectată în baza unei oferte publice. Tema auditului va fi efectuarea foarte detaliată a situaţiei financiare a clubului Universitataea Craiova începând cu 1 iunie 2005, data preluării de către actualul acţionar. De asemenea, în cadrul acestui audit, vom solicita să se detalieze cu exactitate sumele de bani provenite de la domnul Victor Piţurcă", se arată în comunicat.

Data limită până la care pot fi trimise oferte este de 20 ianuarie. Universitatea Craiova a mai anunţat că, în momentul finalizării auditului, acesta va fi dat publicităţii integral.

Victor Piţurcă a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a dat bani clubului pentru a susţine activitatea echipei, însă nu a dorit să spună despre ce sumă este vorba. Presa a speculat că suma împrumutată de Piţurcă lui Mititelu ar fi de 1,8 milioane de euro.

×