x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu în lacrimi: "Le cer scuze fanilor! Sunt principalul vinovat"

Mititelu în lacrimi: "Le cer scuze fanilor! Sunt principalul vinovat"

10 Mai 2011   •   09:08
Mititelu în lacrimi: "Le cer scuze fanilor! Sunt principalul vinovat"
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat după înfrîngerea cu Dinamo că le cere scuze fanilor olteni şi a subliniat că el este vinovat pentru rezultatele echipei.

"Îmi asum această contraperfomanţă, eu sunt vinovat pentru această retrogradare, le cer scuze suporterilor olteni. Am condus un club şase ani de zile, am făcut ce e mai bine pentru el. Am comis greşeli, probabil din lipsă de experienţă, din nebunia unui suporter. Am condus un club şase ani de zile, am făcut ce e mai bine pentru el. Am venit cu sufletul, cu toţi banii familiei la acest club şi s-a întâmplat ce nu mi-aş fi imaginat niciodată", a declarat Mititelu cu lacrimi în ochi.

Universitatea Craiova a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Dinamo, în etapa a XXXII-a a Ligii 1 şi mai are doar şanse matematice să se salveze de la retrogradare.

Este a doua retrogradare a Craiovei în Liga secundă în ultimii şase ani, iar Victor Piţurcă anunţă că va scăpa Oltenia de Adrian Mititelu şi va înfiinţa o nouă echipă, Ştiinţa Universitatea Craiova.

×