x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu: "Încep să cred că Piţurcă vrea să-mi ia echipa"

Mititelu: "Încep să cred că Piţurcă vrea să-mi ia echipa"

29 Dec 2010   •   17:48
Mititelu: "Încep să cred că Piţurcă vrea să-mi ia echipa"
Sursa foto: /Intact Images

Relaţiile dintre patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi antrenorul Victor Piţurcă sunt din ce în ce mai tensionate. Mititelu se teme că Piţurcă doreşte să-i ia echipa, deoarece tehnicianul îl susţine pe preşedintele Silvian Cristescu, aflat în conflict deschis cu el.

"Nu-mi amintesc ca un angajat care are 5.000 de euro pe lună să-şi jignească patronul. Cristescu a făcut-o. Parcă nu eu m-am făcut preş în faţa lui Piţurcă, am venit cu declaraţii optimiste chiar şi după înfrângeri. Au început de vreo două zile campanii de denigrare la adresa mea, s-au coalizat prea mulţi, încep să cred că Piţurcă şi apropiaţii lui încearcă să-mi ia echipa. Cum să-mi ia echipa? Prerogativele mele sunt puţin cam mici în acest moment, aşa e când... numai în România e posibil să vină antrenorul şi să numească preşedintele", a spus Mititelu la Sport.ro.

"Nu am de ce să fiu nemulţumit de Victor Piţurcă, dar Silvian Cristescu e la un lung şir de gesturi urâte pe care le-a făcut în ultimele luni, să nu credeţi că acum e prima dată când îl jigneşte pe Silviu Lung. Mă aşteptam ca Piţurcă să-i spună lui Cristescu că nu a făcut bine că s-a luat de mine. Eu nu le dau voie apropiaţilor mei să vorbească rău de Piţurcă. Mi s-au aprins şi mie nişte lămpi, cum se spune pe româneşte. Pot spune că m-a trădat sufletul. Am privit relaţia cu Piţurcă prin prisma simpatiei pe care i-am purtat-o de când eram copil. Îl văd altfel pe Piţurcă acum, după 4 luni de colaborare, decât îl vedeam înainte de a-l aduce la Craiova", a mai declarat finanţatorul grupării oltene.

Mititelu a încheiat totuşi cu un ton optimist, declarând că încă mai crede în colaborarea cu Victor Piţurcă: "Eu n-am ajuns la ideea că vreau să mă despart de Piţurcă, cred că putem găsi soluţia să mergem înainte împreună. Dar sunt şi eu om, am suflet, am şi eu ambiţii. Am dreptul să fiu respectat cel puţin la fel de mult cât îl respect eu".

×