x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu spune că nu va vinde jucători la Steaua

Mititelu spune că nu va vinde jucători la Steaua

08 Dec 2010   •   11:32
Mititelu spune că nu va vinde jucători la Steaua
Sursa foto: /Intact Images
141584-535052.jpg

Deşi recunoaşte că Universitatea Craiova are mari probleme financiare, patronul Adrian Mititelu spune că este exclus să vândă jucători la Steaua sau la Dinamo, după ce Gigi Becali declarase că vrea să facă o ofertă de două milioane de euro pentru Găman şi Mihai Costea.

"Găman şi Costea la Steaua, doar peste cadavrul meu! Să-mi râdă mie în nas Becali şi să-mi spună că m-a făcut cu bani?! Eu am inimă de suporter şi nu voi accepta. Mai bine îl dau la jumătate de preţ în străinătate pe Găman, decât la Steaua", a spus Mititelu la GSP TV.

"Avem datorii de 2,5-3 milioane de euro, care provin din impozitele pe salariile jucătorilor, iar eu nu am bani lichizi. Am ascuns problemele financiare faţă de jucători, pentru a nu-i afecta. Am de luat zeci de milioane de euro de la stat, acei bani au fost promisiunea mea către Piţurcă, iar din 25 ianuarie 2011 fondul de la care am de luat va fi listat şi voi putea să vînd pe bursă. Dacă statul român întîrzie să ne dea banii încă o jumătate de an, cel mai probabil vom juca în Liga a doua în sezonul viitor. Dar este imposibil să vînd clubul. Ar însemna ca munca mea de 5 ani să fi fost în zadar", a mai declarat patronul grupării oltene.

×