x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu: "Suntem cea mai ghinionistă echipă din Liga I"

Mititelu: "Suntem cea mai ghinionistă echipă din Liga I"

16 Aug 2010   •   00:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică seară, după remiza obţinută la ultima fază de FC Timişoara, că formaţia sa este cea mai ghinionistă din România. "Parcă suntem blestemaţi, noi primim mereu gol la ultima fază a jocului, de înscris nu-mi aduc aminte s-o fi făcut vreodată. Am sperat că vom câştiga cele trei puncte, însă nu a fost să fie. Cred că Timişoara este cea mai norocoasă echipă din România, iar noi cea mai ghinionistă. Consider însă că rezultatul este echitabil. În repriza a doua poate şi noi ne-am băgat cu fundul în poartă din dorinţa de a conserva rezultaul pentru că atârna greu presiunea pe umerii noşturi că suntem pe ultimul loc", a spus Mititelu.

"Nu mai avem cuvinte, este foarte greu să fii egalat la ultima fază a meciului. Ne cerem scuze celor care au venit la stadion că nu am putut să le oferim cadou cele trei puncte. Nu-mi arde dacă tata a fost sau nu la meci. Acest egal este cât o înfrângere pentru noi. Aveam mare nevoie de cele trei puncte. Atmosfera din tribune a fost senzaţională. Cred că suporterii Universităţii cu greu pot fi egalaţi de cineva în România", a declarat şi Alexandru Piţurcă, cel care a marcat golul oltenilor în această partidă.

În schimb, preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, crede că echipa antrenată de Vladimir Petrovici poate spera într-o victorie în meciul tur cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Europa, dacă va juca puţin mai bine decât a făcut-o în partida cu Universitatea Craiova.

"Rezultatul este puţin nemeritat, am controlat jocul în proporţie de 70 la sută. Un joc destul de bun, Craiova a deschis scorul după o greşeală a defensivei noastre însă e bine că am reuşit să înscriem. Fotbalul se joacă până în ultima secundă, iar noi suntem o echipă care joacă fotbal. Consider că nu suntem o echipă norocoasă. Felicit Craiova, şi echipa şi oraşul, că au revenit acolo unde le este locul, acasă. Urmează un meci important, întâlnim una dintre cele mai puternice echipe şi ca valoare şi financiar din Europa şi dacă vom juca puţin mai bine decât în această seară putem spera chiar la victorie, după care în meciul retur să sperăm chiar la calificare", a spus Chivorchian.

"La ce fotbal de joacă în acest început de campionat şi câte surprize sunt e important fiecare punct. Am întâlnim o echipă arţăgoasă, în faţa unui public numeros şi cu siguranţă multe echipe bune ale campionatului vor pleca învinse de aici. Cred că am dominat jocul după ce ei au deschis scorul în urma unei greşeli a apărării noastre. Urmează meciul cu City, iar un astfel de meci altfel se abordează, alta va fi determinarea jucătorilor", a afirmat şi veteranul Timişoarei, Cosmin Contra.

×
Subiecte în articol: liga i