x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu va fi declarat persona non grata în fotbalul românesc!.

Mititelu va fi declarat persona non grata în fotbalul românesc!.

19 Mai 2011   •   08:26
Mititelu va fi declarat persona non grata în fotbalul românesc!.

Comisia de Disciplina a LPF a constatat, in sedinta de miercuri, ca sunt indeplinite conditiile pentru ca finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, sa fie declarat persona non grata, si a sesizat in acest sens Comitetul Executiv al FRF, informeaza lpf.ro.

"Constata savarsirea de catre domnul Mititelu Adrian, in stare de recidiva, a abaterii prevazute de art.52.5 din RD. Constata, de asemenea, ca sunt indeplinite conditiile pentru declararea domnului Mititelu Adrian persona non grata si sesizeaza Comitetul Executiv al FRF, conf. adresei nr.5/21.04.2011 pentru aplicarea sanctiunii regulamentare", se arata pe site-ul oficial al LPF, intr-un comunicat referitor la deciziile Comisiei de Disciplina.

Inaintea inceperii editiei 2010-2011 a Ligii I, Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis monitorizarea persoanelor care recidiveaza cu declaratii jignitoare sau calomnioase, urmand ca aceastea sa fie excluse din activitatea fotbalistica sau sa fie declarate "persona non grata".

×