x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern MM: „Scădem salariile”

MM: „Scădem salariile”

06 Ian 2011   •   14:37
MM: „Scădem salariile”
Sursa foto: /Intact Images

145209-images-20101122155914003.jpgLa prima conferinţă de presă organizată în 2011, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a vorbit despre toate problemele actuale din Ghencea, inclusiv cea a salariilor jucătorilor. „Deocamdată, de la venirea mea, nu i s-a propus nici unui jucător reducerea salariului. Este posibil să-i propun eu unui jucător. Salariile nu sunt toate justificate, unele sunt prea mari. Cea mai mare cheltuială a unui club este cea ocazionată de achitarea salariilor. Cât timp voi fi eu aici, jucătorii vor fi plătiţi în funcţie de performanţă. Nu se vor mai plăti salarii uriaşe cum se întâmplă cu unii jucători acum, fără să justifice.”

Despre perioada de transferări, „MM” a spus: „Nu vor fi schimbări majore de lot. Cu excepţia repatrierii lui Nicolae Dică, nu avem nici un jucător nou şi nu vom aduce doar de dragul de a aduce. Avem un lot echilibrat, chiar dacă au plecat Zapata, Abrudan, Anghelov şi Kapetanos. Va veni un portar, pentru că nu ne putem permite să rămânem cu Tătăruşanu, Lungu şi Măcelaru, de la echipa a doua”. 

 

Conlucrare perfectă
Mihai Stoica a ţinut să dezmintă şi zvonurile conform cărora ar exista o relaţie tensionată între el şi antrenorul Marius Lăcătuş. „Exis­tă o conlucrare perfectă la Steaua, indiferent ce vor unii să insinueze. S-a scris că ar fi disensiuni între Lăcătuş şi mine, dar nu este adevărat. Caramarin este un antrenor tânăr, în care am mare încredere. Având în vedere faptul că el părăsea gruparea ialo­mi­ţea­nă, mai nou ilfoveană, i-am adre­sat rugămintea lui Marius Lăcătuş să-l cooptăm la Steaua. Răspunsul a fost un da răspicat, pentru că, fortuit, Caramarin a lucrat cu Marius Lăcătuş la FC Naţional.”

×