x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Narcis Răducan: "Este foarte posibil ca Geraldo să plece de la Steaua!"

Narcis Răducan: "Este foarte posibil ca Geraldo să plece de la Steaua!"

14 Ian 2011   •   15:28
Narcis Răducan: "Este foarte posibil ca Geraldo să plece de la Steaua!"
Sursa foto: /Intact Images

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a declarat, vineri, că sunt şanse foarte mari ca fundaşul central portughez Geraldo Alves să părăsească gruparea "roş-albastră", dar despărţirea dintre cele două părţi va fi una amiabilă.

"Nu este sută la sută perfectată despărţirea de Geraldo, e normală prezenţa lui la vizita medicală. Există posibilitatea foarte mare să plece şi oricum ar fi, va fi o despărţire amiabilă. Este un jucător apreciat în Ghencea. S-a încercat însă pe cât posibil să găsim variante pentru jucătorii care au salarii foarte mari. Trăim o perioadă de criză şi la fel cum se întâmplă şi în companiile din economia românească, se încearcă pe cât posibil rentabilizarea cluburilor", a spus Răducan.

Oficialul stelist a menţionat că Steaua a întocmit o listă de portari din care va alege unul pentru un transfer. "Probabil că va mai veni un portar. Nu pot să spun numele încă. E o listă mai mare şi e şi Vâtcă pe listă", a mai spus el.

Narcis Răducan nu se bucură pentru situaţia de la Universitatea Craiova, echipă pe care Steaua o va întâlni în prima etapă din Liga I programată în 2011. "Nu ne bucurăm pentru ce se întâmplă la Craiova, asta e o boală care se ia de obicei. E bine să-ţi vezi de curtea ta. Ne dorim foarte mult să batem Craiova, dar asta nu înseamnă că ne dorim răul unui club. Nu are importanţă cine va antrena atunci Craiova, important e să câştige Steaua meciul", a menţionat Răducan.

Narcis Răducan a fost prezent, vineri, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, acolo unde jucătorii echipei Steaua au efectuat vizita medicală.

×