x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Neagoe: "Ne vom prezenta la antrenamentele echipei"

Neagoe: "Ne vom prezenta la antrenamentele echipei"

14 Ian 2011   •   12:24
Neagoe: "Ne vom prezenta la antrenamentele echipei"
Sursa foto: /Intact Images
146523-neagoe.jpg

Prezent la vizita medicală din această dimineaţă, Eugen Neagoe a declarat că în momentul în care jucătorii vor fi anunţaţi când este primul antrenament, el şi cu Victor Piţurcă se vor prezenta la pregătiri, deoarece nu au primit nici o înştiinţare oficială despre o suspendare din partea clubului.

"Eu nu ştiu de suspendare decât din presă, eu nu am primit nimic oficial. Singurul care putea să mă tragă la răspundere este Victor Piţurcă. În aceste zile stau mai mult în preajma lui Victor Piţurcă, pentru că discutăm foarte mult despre soarta echipei. Ne vom prezenta şi noi la antrenamente. În momentul în care jucătorii vor fi anunţaţi să se prezinte la cantonament, vom fi şi noi, antrenorii, acolo. Inclusiv Victor Piţurcă va merge la antrenamente. Să vedem ce program are echipa. Probabil nu vom mai fi aşa rău primiţi ca acum două zile, când am fost opriţi la poartă de oamenii de la firma de pază. Acum am înţeles că suntem aşteptaţi", a spus Neagoe.

Patronul Adrian Mititelu a declarat, joi seara, că în maxim 24 de ore va fi numită o nouă conducere tehnică. "Nu mă mai interesează Piţurcă. Vreau să terminăm acest scandal. Până vineri seară vom avea un alt antrenor. Vineri nu este nevoie, deoarece e programată doar vizita medicală", a spus Mititelu la Sport.ro.

×