x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Nici un ofertant pentru bunurile Unirii Urziceni sechestrate de fisc

Nici un ofertant pentru bunurile Unirii Urziceni sechestrate de fisc

12 Mai 2011   •   14:29
Nici un ofertant pentru bunurile Unirii Urziceni sechestrate de fisc

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa a organizat azi o licitaţie în care s-au scos la vânzare mai multe bunuri ale clubului Unirea Urziceni, pentru a se recupera o datorie de 6,7 milioane lei rezultată din neplata TVA-ului, însă la prima înfăţişase nu s-a prezentat nici un cumpărător.

Executorii au fixat o altă rundă de licitaţii, în data de 25 mai, când preţul de pornire va fi redus cu 25 la sută, potrivit legislaţiei în vigoare.

Potrivit reprezentanţilor DGFP Ialomiţa, în mare parte, bunurile sechestrate de fisc provin din activitatea fotbalistică, porţi, tabele de marcaj sau de arbitraj, turnicheţi, dar şi rafturi, dulapuri, sistem de sonorizare sau de supraveghere video, birouri şi un videoproiector.

"Am constatat că nu s-a înscris nimeni la această primă rundă de vânzare, iar noi am stabilit o nouă licitaţie în data de 25 mai, când preţurile produselor vor scădea cu 25 la sută, aşa cum prevede legea în astfel de cazuri. Poate atunci vom avea oferte pentru bunurile scoase la vânzare" a declarat Adrian Cârlan, executor fiscal la DGFP Ialomiţa.

Fosta campioană a României, deja retrogradată în liga secundă cu două etape înainte de încheierea campionatului, este în pericol de desfiinţare, după ce în urmă cu două sezoane clubul a câştigat 18 milioane de euro de la UEFA, pentru parcursul din Liga Campionilor.

×