x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Niculae, împrumutat în Grecia, la Kavala, până la vară

Niculae, împrumutat în Grecia, la Kavala, până la vară

de Mihai Igirosanu    |    18 Ian 2011   •   15:00
Niculae, împrumutat în Grecia, la Kavala, până la vară
Sursa foto: /Intact Images

147091-t-images-20101004131058048.jpgDinamo a reuşit, în sfârşit, să perfecteze plecarea atacantului Marius Niculae. “Săgeată” a plecat în această dimineaţă în Grecia, acolo unde va semna un contract de împrumut pe o perioadă de şase luni cu AO Kavala, ocupanta locului 5 după 18 etape scurse din campionatul elen.

Grupare din Ştefan cel Mare se va alege cu 50.000 de euro pentru împrumutul lui Niculae până în vară, în vreme ce jucătorul va primi aceeaşi sumă la semnarea contractului. Grecii de la Kavala vor avea, în vară, prima opţiune pentru un transfer definitiv al atacantului român, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

În schimb, Niculae a renunţat la banii pe care trebuia să-i mai încaseze de la Dinamo: “Cluburile s-au înţeles, urmează ca eu să semnez contractul. E o echipă de pe locul cinci în campionatul Greciei şi care luptă pentru un loc care să-i permită să joace în cupele europene. E o experienţă nouă pentru mine, sper să fie de bun augur. E vorba de un împrumut pe şase luni, la vară vom vedea dacă cluburile se vor înţelege şi voi continua acolo”.

Atacantul speră ca Dinamo să câştige măcar Cupa României în acest sezon: “Mai sunt atacanţi tineri la Dinamo. E adevărat, sunt multe plecări de la Dinamo, sper să fie şi veniri la fel de importante. Cu siguranţă nu vor rămâne cu un lot aşa subţire. Să sperăm că jucătorii care vor veni vor face o treabă mai bună decât cei care au plecat. Nu ştiu cine va rămâne căpitan de echipă în locul meu, ei vor alege. Le-am urat baftă şi să câştige campionatul. Le-am spus să câştige măcar cupa în acest sezon”, a spus Niculae pe aeroportul Henri Coandă.

Marius Niculae este al 10-lea jucător care părăseşte Dinamo în această iarnă, după N'Doye, Andrei Cristea, Adrian Cristea, Bazzi, Garat, Scarlatache, Muşat, Florin Bratu şi Laurenţiu Rus. Andrei Mărgăritescu este şi el pe picior de plecare.

×