x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern OFICIAL. Steaua a transferat inca un jucator. Va fi trecut pe lista de Europa League

OFICIAL. Steaua a transferat inca un jucator. Va fi trecut pe lista de Europa League

31 Aug 2016   •   13:40
OFICIAL. Steaua a transferat inca un jucator. Va fi trecut pe lista de Europa League

Clubul de fotbal Steaua Bucureşti l-a transferat miercuri pe mijlocaşul croat Antonio Jakolis de la CFR Cluj, a declarat pentru AGERPRES preşedintele grupării ardelene, Iuliu Mureşan. 

"Ne-am înţeles cu Steaua pentru transferul lui Jakolis, am semnat actele, totul e rezolvat. Şi jucătorul a semnat contractul, deci de azi este al Stelei", a spus Mureşan pentru AGERPRES

Întrebat dacă suma pe care a plătit-o Steaua pentru fotbalistul croat este de 350.000 de euro, Iuliu Mureşan a răspuns: "Nu pot să vorbesc despre sume, eu nu am făcut asta niciodată. Dar vă daţi seama că suma ne-a mulţumit din moment ce am fost de acord cu transferul. Pe noi ne ajută aceşti bani din transferuri, nu considerăm că este o pierdere pentru club". 

În vârstă de 24 de ani, Antonio Jakolis a mai evoluat înainte de a ajunge la CFR Cluj la cluburile NK Sibenik, Dnepr Dnepropetrovsk, Krivbas Krivoi Rog, Hajduk Split, Mouscron şi NK Zadar.

Jakolis este prima achiziţie a clubului Steaua după ce în zilele trecut i-a cedat pe jucătorii Nicolae Stanciu la Anderlecht Bruxelles pentru 9,8 milioane de euro, respectiv Valentin Cojocaru la Crotone. 

Conform afirmaţiilor finanţatorului Gigi Becali, Steaua intenţionează să mai transfere câţiva jucători, printre care se afla mijlocaşul Wilfred Moke (FC Voluntari) şi portarul Eduard Stăncioiu. 
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Antonio Jakolis