x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Olăroiu nu rămâne la Steaua.

Olăroiu nu rămâne la Steaua.

25 Mai 2011   •   21:00
Olăroiu nu rămâne la Steaua.

Dupa ce a condus din umbra echipa spre primul turneu dupa o pauza de cinci ani, tehnicianul Cosmin Olaroiu a anuntat la finalul finalei Cupei Romaniei ca nu va ramane la Steaua si in sezonul viitor, el avand un angajament semnat cu o alta echipa inainte de revenirea in Ghencea.

"Conducerea clubului trebuie sa faca o analiza exacta, pentru a se vedea unde s-a gresit in acest sezon. Cand am venit am spus ca am cuvant pe care trebuie sa-l respect. Sunt multi suporteri care isi pun sperante in mine, dar trebuie sa inteleaga ca eu aveam alte lucruri deja stabilite inainte de a veni la Steaua si este foarte greu sa se mai schimbe ceva. Am vrut doar sa ajut Steaua sa redevina echipa care castiga trofee", a declarat Olaroiu dupa meci, in zona mixta.

"Eu am noroc cu Steaua, Steaua are noroc cu mine. Meritul este al jucatorilor, ca ei s-au pregatit foarte bine. Au fost jucatori huliti, criticati, dar ei au demonstrat ca se poate. Au aratat azi ca sunt jucatori de Steaua. Eu n-am castigat nici un trofeu, am participat doar la castigarea Cupei de catre Steaua. Am sustinut din umbra echipa, care a avut antrenori ce au pregatit acest succes", a mai spus Olaroiu.

Managerul general Mihai Stoica a precizat ca in zilele urmatoare Steaua va alege un nou antrenor: "Vom vedea maine, o lista avem, pentru ca banuiam ca Oli nu va ramane. Maine vom alege".

×