x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Oţelul are locul asigurat pe lista ruşinii din Ligă

Oţelul are locul asigurat pe lista ruşinii din Ligă

de Mihai Igirosanu    |    23 Noi 2011   •   21:00
Oţelul are locul asigurat pe lista ruşinii din Ligă

Campioana Romaniei este la doar un meci distanta de a-si incheia in mod firesc, adica penibil, parcursul din grupa C a Ligii Campionilor. Otelul Galati a pierdut, 2-3, ultima par­tida de pe teren propriu, cu FC Basel. In etapa finala, trupa lui Dorinel Munteanu va evolua pe Da Luz, impotriva Benficai.

'Ne dorim din tot sufletul sa iasa bine cu Benfica, trebuie sa obtinem cel putin un punct!', a spus, dupa esecul cu elvetienii, extrema Otelului, Liviu Antal. Redevenind seriosi, doar printr-un accident nuclear galatenii vor incheia grupa cu vreun punct in clasament. Adica, firescul fotbalului nu putea sa ocoleasca o echipa si un club care a incercat sa-l pacaleasca. Un club care va incasa peste 15 mi­lioane de euro si care a anuntat, prin vocea antrenorului Dorinel Mun­teanu, ca va incerca sa-si intareasca lotul in pauza de iarna. Adica dupa ce isi va incheia parcursul in Liga Campionilor.

Mai pe scurt, destinatia ba­nilor de la UEFA va fi una complet eronata, asa cum s-a intamplat si in cazurile Stelei, CFR-ului sau Unirii Urziceni. Dupa meciul de la Lisa­bona, Otelul va intra pe lista echi­pelor care n-au reusit sa acumuleze nici un punct in aventura din Liga Campionilor, alaturi de MFK Kosice, Bayer Leverkusen, Anderlecht, Rapid Viena, Levski Sofia, Dinamo Kiev, Maccabi Haifa si MSK Zilina.

×
Subiecte în articol: fotbal intern