x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă a transferat primii doi stelişti: Dorel Stoica şi Stanca

Piţurcă a transferat primii doi stelişti: Dorel Stoica şi Stanca

de Mihai Morcovescu    |    31 Aug 2010   •   00:00
Piţurcă a transferat primii doi stelişti: Dorel Stoica şi Stanca
Sursa foto: /Intact Images

Preşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a declarat, marţi, pentru agenţia Mediafax că gruparea olteană a ajuns la un acord cu Steaua pentru achiziţionarea jucătorilor Dorel Stoica şi Răzvan Stanca, transferurile celor doi urmând a fi perfectate cel mai probabil miercuri.

"Ne-am înţeles cu cei de la Steaua, iar mâine (n.r. - miercuri) probabil o să semnăm şi actele pentru Dorel Stoica şi portarul Răzvan Stanca. Până atunci nu putem spune mai multe. Dacă vom semna actele, de mâine jucătorii se vor prezenta la antrenament. Sunt şanse minime ca ei să se antreneze azi cu Universitatea. Nu am de unde să ştiu cum vor reacţiona fanii în ceea ce îl priveşte pe Dorel, dar nu cred că vor fi probleme. El a mers la Steaua după Piţurcă. Este un jucător important, care a făcut multe lucruri bune pentru Universitatea, a demonstrat şi la echipa naţională că are valoare. Altfel, nu cred că vor mai veni şi alţi jucători de la Steaua"", a spus Cristescu.

Tehnicianul Stelei, Ilie Dumitrescu, a anunţat că nu va mai conta pe mijlocaşul Dorel Stoica după prestaţia acestuia la ultimele partide şi că jucătorul va fi transferat la formaţia Universitatea Craiova. Totodată, Dumitrescu a renunţat  şi la Stanca, Păcurar şi Todorov.

×
Subiecte în articol: liga 1