x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă: "În ianuarie voi fi prezent la reunirea echipei"

Piţurcă: "În ianuarie voi fi prezent la reunirea echipei"

15 Dec 2010   •   12:45
Piţurcă: "În ianuarie voi fi prezent la reunirea echipei"
Sursa foto: /Intact Images
142569-piturca-intact-images-20101111140002096.jpgManagerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, spune că are un proiect pe mai mulţi ani şi nu se pune problema să părăsească echipa, aşa cum s-a speculat după ultima sa conferinţă de presă.

"N-am spus că plec, n-am ameninţat cu plecarea, aşa cum s-a scris şi unii suporteri au înţeles. Am prezentat situaţia financiară a clubului, una critică, şi am precizat că ar putea exista şansa ca eu să nu continuu dacă aceasta nu se va ameliora. Am venit la Craiova cu inima deschisă, am un proiect pe mulţi ani cu Ştiinţa, am de partea mea nu numai pe finanţatorul Mititelu, dar şi cel mai important capital al oltenilor, suporterii. Pe scurt, voi fi prezent la reunirea echipei din ianuarie, apoi vom merge într-un stagiu de pregătire în Turcia. Sigur, se poate întâmpla orice, dar aşa stau lucrurile acum", a spus Piţurcă.

Tehnicianul speră să găsească resurse financiare pentru a putea transfera anumiţi jucători pe care i-a remarcat în ultima perioadă: "Florin Marin a fost în Portugalia, a fost ajutat de Timofte, sunt nume de jucători pe care i-aş fi vrut la Universitatea, dar... Există un mare «dar» din cauza crizei financiare, pe unii jucători deja i-am pierdut, au ales alte echipe. Repet, poate vine Moşul cu bani şi reuşim totuşi să aducem ceva. Anul 2011 este unul capital pentru viitorul Ştiinţei".

×