x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă: "Meme l-a lucrat pe Lăcătuş"

Piţurcă: "Meme l-a lucrat pe Lăcătuş"

07 Mar 2011   •   17:47
Piţurcă: "Meme l-a lucrat pe Lăcătuş"
Sursa foto: /Intact Images
155215-piturca-intact-images-20101111140002096.jpg

Victor Piţurcă a profitat de demisia lui Marius Lăcătuş pentru a-l ataca încă o dată pe managerul grupării din Ghencea, Mihai Stoica. Piţurcă spune că Stoica a orchestrat plecarea lui Lăcătuş şi că este exclus să mai revină la Steaua.

"Toată lumea dă vina pe Lăcătuş, dar de Coana Miţa nu zice nimeni nimic. Când sunt performanţe iese repede în faţă, dar acum nu se zice nimic de el. Cine e el să îi pună în genunchi pe jucătorii Stelei? De când a venit Stoica la Steaua, jucătorii aduşi de mine nu au mai prins echipa. Sută la sută l-a lucrat pe Lăcătuş, nu se pune problema. Şi la fel se va întâpla cu orice antrenor care nu va fi adus de el", a spus Piţurcă la Sport.ro.

Piţurcă l-a criticat şi pe patronul Stelei, Gigi Becali. "Acolo este nevoie de un proiect pe o perioadă lungă, până nu se va întâmpla aşa vom avea parte de astfel de episoade. Nu ştiu de ce nu înţelege Gigi ce spun eu aici. El poartă vina pentru ce se întâmplă la echipă. Trebuie să aducă un antrenor profesionist, să conducă acest club trei ani şi să-şi facă treaba. Dacă se vor schimba antrenorii la fel ca acum, dacă vor fi aduşi jucători de oameni din club, nu se va întâmpla absolut nimic bun. Steaua are un lot foarte bun, este nevoie de un conducător serios ca să facă treaba, dar nu se pune problema de titlu acum", a spus Piţurcă la GSP TV.

×
Subiecte în articol: steaua victor piturca fotbal intern