x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă: "Nu am nici o problemă să antrenez în B sau C"

Piţurcă: "Nu am nici o problemă să antrenez în B sau C"

13 Mai 2011   •   14:39
Piţurcă: "Nu am nici o problemă să antrenez în B sau C"
Sursa foto: /Intact Images
165278-s-20101111140002096.jpg

Victor Piţurcă este foarte determinat să ducă la bun sfârşit proiectul unei noi echipe în Craiova. Fostul manager al Universităţii Craiova a declarat, joi, în cadrul unei emisiuni TV, că nu ar avea nici o problemă dacă ar pregăti echipa în Liga a 2-a sau a 3-a, însă a precizat că are două oferte din prima divizie, pe care nu le-a acceptat încă.

"Nu e nicio problemă pentru mine să antrenez în Liga a 2-a sau a 3-a. În momentul de faţă am două propuneri de la două echipe din Liga 1, una este o echipă foarte solidă, dar deocamdată nu îmi doresc. Nu am dat nici un răspuns deocamdată, pentru că sunt aici la Craiova, pentru a discuta problemele şi a mă ocupa de noua echipă. Dacă proiectul Ştiinţa nu se va realiza, nu va fi din cauza mea", a spus Piţurcă, la emisiunea "Punct Ochit" de la Oltenia 3 TV.

"Cel mai important e ca Primăria să se implice direct, să preia o echipă din liga a doua şi această echipă să fie redată oltenilor. Şi veţi vedea că în scurt timp şi palmaresul va reveni la această echipă. Părerea mea că această echipă, Universitatea, nici nu poate fi preluată, această societate este înglodată în datorii. Ori ce să cumperi de la Mititelu? Dacă el ar vrea să vândă, ce să vândă? Mai are câţiva jucători, zice că nu vrea să vândă. Acestei societăţi nu trebuie să i se mai dea importanţă. Trebuie mers pe o echipă din liga a doua, făcută o nouă societate", a subliniat Piţurcă.

"Am avut discuţii, în următoarea perioadă se va trece şi la fapte, cu siguranţă vom vedea dacă din vară se va înfiinţa o nouă echipă care să fie a oltenilor, o echipă în divizia a doua. Probabil va fi în aceeaşi serie cu Universitatea. Încă nu s-a stabilit ce nume i se va pune, dar probabil Ştiinţa Universitatea Craiova, iar palmaresul, suporterii să fie convinşi că va reveni noii echipe. Noua echipă pe care doresc să o fac este una de care îmi doresc ca suporterii să fie mândri. Noua echipă îşi doreşte să aibă un buget de trei milioane de euro. Indiferent de voinţa suporterilor, primăria nu îl va mai susţine niciodată pe Mititelu, el şi-a pierdut credibilitatea în faţa tuturor", a încheiat Piţurcă.

×