x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă: "Nu mai e nici o cale de împăcare cu Mititelu!"

Piţurcă: "Nu mai e nici o cale de împăcare cu Mititelu!"

13 Ian 2011   •   19:39
Piţurcă: "Nu mai e nici o cale de împăcare cu Mititelu!"
Sursa foto: /Intact Images
146366-146237-piti.jpg

Managerul suspendat al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat în această seară, la GSP TV, că nu mai există nici o şansă de a continua să antreneze echipa din Bănie, care trece printr-o criză financiară profundă.

"Asta este situaţia, nu se mai poate schimba nimic. Din punctul meu de vedere, este foarte greu să se poată rezolva ceva. Nu sunt bani. Iar dacă nu sunt bani, activitatea la club nu mai poate continua cu mine. Plus jignirile şi ce mi s-a întâmplat ieri fac să nu mai pot să mă înţeleg cu Mititelu. Am susţinut această echipă cu bani timp de 5 luni. Iar Mititelu se lua de bucătar, de masă, că se fuma nu ştiu unde. Găsea motive să se despartă de noi", a spus Piţurcă.

"Dar indiferent cum vor decurge lucrurile, el va trebui să se achite de ceea ce a semnat în contract. Eu am cerut o sumă minimă ca să lucrăm în continuare, să nu ne pierdem jucătorii. Până la urmă se ajunge la TAS. Dar nici la TAS nu va câştiga Mititelu, dacă va ajunge acolo, vă spun eu!", a declarat tehnicianul în cadrul emisiunii Contraatac.

Piţurcă nu s-a hotărât dacă să meargă sau nu, vineri, la reunireaa lotului: "Nici nu ştiu la ce oră e mâine antrenamentul, dar decât să merg şi să fie scene penibile, să stau la poartă... Normal era să fim anunţaţi, dacă nu ne-a anunţat, vom merge acolo, ce să facem?".

×