x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă nu-şi abandonează principiile: Mutu şi Tamaş, excluşi definitiv din echipa naţională

Piţurcă nu-şi abandonează principiile: Mutu şi Tamaş, excluşi definitiv din echipa naţională

11 Aug 2011   •   06:44

La finalul partidei castigata cu 1-0 in fata San Marino, selectionerul Victor Piturca a declarat ca Adrian Mutu si Gabriel Tamas sunt, pentru moment, exclusi definitiv de la echipa nationala.

"S-a intamplat un eveniment mai neplacut. Cei doi (n.r. - Mutu si Tamas) au parasit cantonamentul luni seara, unde au fost, ce au facut e mai putin important, insa decizia este in momentul de fata ca nu vor mai fi convocati la echipa nationala. Sunt eliminati definitiv de la echipa nationala", a declarat Piturca.

Selectionerul a anuntat ca regreta ceea ce s-a intamplat, insa "regulile sunt stricte la mine, trebuiau sa stie si ei. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, am pierdut doi jucatori valorosi , dar viitorul nu se poate decide in aceste conditii".

"Credeti ca o echipa sta in unul sau doi jucatori. Si daca vom pierde, vom pierde pe mana altor jucatori, care sunt profesionisti. Nu s-a respectat programul echipei nationale, ne-am despartit si cu asta basta. Aici nu e vorba de scuze. Cand ajungi la echipa nationala trebuie sa fii profesionist suta la suta. Nu am stiut luni seara, am aflat abia marti dupa antrenament. Daca voi mai apela vreodata la ei, voi apela doar atunci cand echipa va avea rezultate. Eu nu am nevoie de salvatori", a mai spus Piturca.

×