x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă s-a întâlnit cu primarul Craiovei şi cu Neţoiu

Piţurcă s-a întâlnit cu primarul Craiovei şi cu Neţoiu

12 Mai 2011   •   16:16
Piţurcă s-a întâlnit cu primarul Craiovei şi cu Neţoiu
Sursa foto: /Intact Images
165071-20110419145118007.jpg

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a demarat discuţiile pentru înfiinţarea unei noi echipe în Craiova. Piţurcă, împreună cu fostul preşedinte al clubului, Silvian Cristescu, s-au întâlnit în această după-amiază, la un local din centrul oraşului, cu primarul delegat Marinică Dincă, cei trei discutând aproximativ o oră şi jumătate.

La ieşirea din local, nici unul nu a dorit să comenteze pe marginea discuţiilor. Apoi, Piţurcă s-a întâlnit la un alt restaurant din Craiova cu fostul acţionar al clubului, Gheorghe Neţoiu, şi cu fostul primar Antonie Solomon.

"Voi susţine cu tot ce e nevoie proiectul lui Victor Piţurcă, cu tot ce e nevoie, fie că e nevoie de jucători sau bani. Nu vreau nici o funcţie oficială la noua echipă. Lui Mititelu îi transmit să lase echipa, să plece pentru că nu e a lui, e a oraşului, a Olteniei. În iarnă când am spus că va retrograda nu m-a crezut, uite că timpul mi-a dat dreptate. Vreau să-i transmit că tricoul cu «sunt mândru că sunt oltean» pe care mi l-a dat în urmă cu opt ani îl port cu mare cinste", a declarat Neţoiu.

La începutul acestui an, Victor Piţurcă a fost demis din funcţia de manager general al Universităţii Craiova în urma neînţelegerilor financiare cu patronul Adrian Mititelu. Fostul selecţioner a promis atunci că va încerca să formeze o altă echipă la Craiova împreună cu autorăţile locale şi cu oameni de afaceri din oraş.

×