x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă vrea o nouă echipă în Bănie, Ştiinţa Craiova

Piţurcă vrea o nouă echipă în Bănie, Ştiinţa Craiova

15 Ian 2011   •   20:19
Piţurcă vrea o nouă echipă în Bănie, Ştiinţa Craiova
Sursa foto: /Intact Images

146697-145271-piturca-intact-images-20101111140002096.jpgSuspendat din funcţia de manager al Universităţii, Victor Piţurcă s-a reorientat: doreşte să înfiinţeze o nouă echipă în oraş, Ştiinţa Craiova, la care să fie acţionari suporterii olteni, după modelul Barcelonei. Noua echipă eşalon a Craiovei ar putea proveni din actuala Gaz Metan CFR şi ar urma să joace pe stadionul Primăriei, Ion Oblemenco.

"Deocamdată nu pot să dau date certe în acest sens. Acest proiect se poate realiza, fiindcă toate organele de conducere din Craiova sunt alături de mine. Şi cel mai important lucru e că şi suporterii îşi doresc o astfel de echipă. Pornim din Liga a 2-a. Oricum, nu m-ar mira ca Universitatea să ajungă în Liga a 2-a în curând. Am putea să o luăm pe Gaz Metan CFR Craiova, care să devină Ştiinţa Craiova", a spus Piţurcă la GSP TV.

"Sunt curios ce o să mai scornească Mititelu acum. Am auzit ca aş fi spălat bani la Craiova sau aş fi dat bani jucătorilor fără ştirea lui. De-abia aştept să văd ce mai zice! Cu el nu mai am ce discuta, mi se pare foarte grav să nu mai fiu lăsat să intru la cantonamentul echipei. A fost un moment penibil! Am fost un fraier că m-am implicat acum la Craiova. Am dat o groază de bani şi apoi Mititelu mai are şi curajul să spună că eu ar fi trebuit să bag bani la echipă până în martie", a mai declarat fostul selecţioner.

Între timp, echipa olteană începe să se destrame. După ce bulgarii Gargorov şi Iliev au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, Mădălin Ciucă s-ar putea întoarce la Gloria Bistriţa, pentru că ardelenii nu şi-au primit încă banii de transfer. De asemenea, Universitatea va mai renunţa şi la Răzvan Stanca şi Alex Piţurcă.

×