x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă vrea să-l RETRAGĂ cu forţa pe Sînmărtean! » "Convinge-l să declare că se retrage, că oricum eu nu-l chem!"

Piţurcă vrea să-l RETRAGĂ cu forţa pe Sînmărtean! » "Convinge-l să declare că se retrage, că oricum eu nu-l chem!"

13 Sep 2012   •   05:49
Piţurcă vrea să-l RETRAGĂ cu forţa pe Sînmărtean! » "Convinge-l să declare că se retrage, că oricum eu nu-l chem!"

Victor Piturca i-a transmis lui Porumboiu sa-l convinga pe mijlocas sa anunte public ca renunta la prima reprezentativa deoarece oricum nu-l va selectiona pe viitor.

Lucian Sinmartean n-a fost convocat pentru meciurile cu Estonia si Andorra, dar numele lui a fost mai mult in prim-plan in ultimele doua saptamini decit al oricarui tricolor chemat la lot de Piturca. Motivul? Multa lume, inclusiv oameni importanti din fotbal, a sustinut ca mijlocasul Vasluiului merita convocat.

Sinmartean s-a aflat si in centrul scandalului dintre echipa nationala si FC Vaslui. Moldovenii au acuzat faptul ca desi aveau pe o lista initiala de jucatori preselectionati mai multi fotbalisti, printre care si Sinmartean, din acest motiv fiind nevoiti sa joace cu Viitorul cu o zi mai devreme, ulterior Piturca nu i-a mai luat pe Sinmartean si Coman. De aici s-a iscat o disputa Porumboiu-Piturca, iar ultimul l-a sunat pe patronul moldovean pentru a-i cere socoteala in privinta unor declaratii, lucru dezvaluit chiar de Porumboiu.

In timpul conversatiei, Piturca i-a dat de inteles boss-ului de la Vaslui ca ar fi bine sa-l convinga pe Sinmartean sa anunte singur ca renunta la echipa nationala, pentru ca oricum nu-l va chema! Daca s-ar intimpla asta, Piturca n-ar solicita sanctionarea lui Sinmartean, pentru ca orice jucator din campionatul intern care refuza echipa nationala risca suspendarea la echipa de club. In schimb, Piti ar avea liniste si nu s-ar mai crea polemici si discutii pe marginea subiectului "neconvocarea lui Sinmartean" la diverse actiuni ale echipei nationale.

Citeste articolul intreg pe gsp.ro

×
Subiecte în articol: piţurcă retragere sînmărtean