x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Play-off Liga 1. FCSB - FC Viitorul 1-1. Campionatul se joacă în continuare

Play-off Liga 1. FCSB - FC Viitorul 1-1. Campionatul se joacă în continuare

24 Apr 2017   •   22:43
Play-off Liga 1. FCSB - FC Viitorul 1-1. Campionatul se joacă în continuare
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

FC FCSB (fosta FC Steaua) a terminat la egalitate cu FC Viitorul Constanţa, 1-1 (1-0), luni seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a şaptea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Gazdele au deschis scorul prin Mihai Pintilii (40), iar FC Viitorul a egalat prin George Ţucudean (73), fostul jucător al Stelei înscriind la trei minute de la intrarea sa pe gazon.

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a ratat numeroase ocazii în acest meci, în care a avut şi două bare, prin Denis Alibec (14) şi Ovidiu Popescu (49).

Boldrin a ratat din 6 metri (2), portarul Rîmniceanu a respins şutul lui Pintilii (14), Ţîru a respins incredibil de pe linia porţii şutul lui Gabi Enache (27), Boldrin a tras pe lângă poartă (42), Rîmniceanu a intervenit salvator în faţa lui Boldrin (62), s-a remarcat apoi şi la lovitura de cap a lui Gnohere, francezul reluând greşit în minutul 86 din poziţie bună, pentru ca Bălaşa să irosească o ocazie uluitoare în prelungiri (90+6).

FC Viitorul a avut oportunităţi prin Hodorogea (35) şi Chiţu (57).

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a evoluat în minutul 80 în inferioritate numerică, după ce Robert Hodorogea a ieşit accidentat în minutul 80.

FCSB se menţine în fruntea clasamentului, cu un avans de trei puncte în faţa constănţenilor.

FCSB - FC Viitorul Constanţa 1-1 (1-0), ''Arena Naţională'' - Bucureşti
Au marcat: Mihai Pintilii (40), respectiv George Ţucudean (73).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Ciprian Florin Danşa (Oradea); arbitru de rezervă: Sebastian Colţescu (Craiova)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: fcsb