x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Poli Iaşi şi Farul nu au fost înscrise în Liga a II-a

Poli Iaşi şi Farul nu au fost înscrise în Liga a II-a

19 Aug 2010   •   00:00

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis să nu înscrie echipele Poli Iaşi, Farul Constanţa, FC Baia Mare şi Arieşul Turda în ediţia 2010-2011 a Ligii II-a, informează site-ul oficial FRF. "În baza art. 86, alin. 6.2 din Regulamentul Disciplinar, raportat la art. 40 alin 1 lit. d) din ROAF, se hotărăşte admiterea sesizării formulate de Secretariatul General şi dispune neparticiparea clubului SC FC Politehnica Iaşi în campionatul 2010 - 2011 pentru neîndeplinirea condiţiilor de participare. În speţă, gruparea moldavă nu a putut să facă dovada către FRF a existenţei surselor de finanţare pentru noul campionat. În baza art. 86, alin 6.2 din Regulamentul Disciplinar raportat la art. 40 alin 1 lit. d) şi j) din ROAF, hotărăşte admiterea sesizărilor formulate de Secretariatul General şi dispune neparticiparea următoarelor cluburi în campionatul 2010 - 2011, pentru neîndeplinirea condiţiilor de participare: Farul Constanţa, FC Baia Mare şi Arieşul Turda", se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF.

Cluburile menţionate nu au făcut dovada către FRF a existenţei surselor de finanţare pentru campionatul care va urma şi, în plus, nu şi-au achitat obligaţiile finanaciare existente în acest moment către anumiţi jucători.

Toate aceste hotărâri sunt cu termen de recurs în 24 de ore. Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal se va întruni vineri.

×
Subiecte în articol: stiri