x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Porumboiu: "Fotbalul din Liga 1 se joacă mai mult în culise".

Porumboiu: "Fotbalul din Liga 1 se joacă mai mult în culise".

22 Mai 2011   •   10:12
Porumboiu: "Fotbalul din Liga 1 se joacă mai mult în culise".

Finantatorul SC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, sambata, dupa victoria cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-0, ca fotbalul din Liga 1 se joaca mai mult in culise, pe aranjamente, iar "acest campionat trebuie uitat cat mai repede".

"Nu am de ce sa fiu fericit, eram mai de mult timp impacat cu gandul ca e un campionat care nu a fost virusat ci, dupa parerea mea a fost viciat de arbitrii si de comisii. Noi astazi nu trebuia sa jucam aici, dar am venit si am facut-o pentru ca asa e corect sa se dispute jocul. Cazul e similar cu cel al Otelului pentru ca Pandurii nici atunci si nici acum nu au platit la timp dar au jucat. Noi nu suntem atat de pilosi si nu avem pilele pe care le au ei. Pentru ca au platit cu intarziere dar e treaba lor. Noi trebuia sa venim sa jucam. Fotbalul din Liga I se joaca mai mult in culise, mai mult pe aranjamente si se vede ca este un campionat pe care ar trebui sa-l uitam cat mai repede iar cei care au facut magariile pe care le-au facut ar trebui sa isi revina sau sa se apuce de alte meserii", a declarat Porumboiu.

Adrian Porumboiu crede ca FC Timisoara nu va juca in Liga Campionilor: "Cu ce ajuta pe Timisoara victoria cu Dinamo? Nu vor merge in Liga Campionilor pentru ca, daca sunt regulamente si legi, trebuie sa se aplice pentru toata lumea. Sa plateasca toti la stat ce au de platit si apoi sa joace unde vor ei".

El a precizat ca echipa sa nu este respectata si ca in acest sezon s-au intamplat multe minuni: "Sunt invingator acum, dar m-a invins fotbalul si asta inseamna ca nu mai sunt invingator. Voi vedea ce voi face. Deocamdata vreau sa ajung acasa la Vaslui ca e drum lung si apoi vad daca mai continui. Avem o echipa frumoasa la Vaslui dar, din pacate, degeaba e frumoasa daca nu e si respectata. S-au intamplat atatea minuni in acest sezon. Cum a inceput returul, cu in 0-3 Pandurii - Otelul. E cel mai ordinar bluf care s-a petrecut acum in legatura cu TAS. Sa nu creada opinia publica ca TAS care a judecat Pandurii cu Otelul a judecat pe fond. Nu, a dat pe o procedura foarte simpla de inadmisibilitate. Deci ceea ce a facut Pandurii acolo a facut de ochii lumii. Si ca acel blat sa fie omologat ii trebuia parfum de Lausanne. A primit parfum de Lausanne si cu asta basta. Lumea trebuie sa stie ca nu s-a judecat pe fond. Daca se judeca pe fond 100% meciul trebuia sa se rejoace. Nu s-a jucat dar lumea trebuie sa stie adevarul. La Lausanne sigur li se dadea dreptate si jucau cum a fost cazul intre Poli Iasi si Constanta".

Miliardarul vasluian a comentat si retragerea lui Cristian Chivu din echipa nationala: "Este un moment destul de greu pentru fotbalul romanesc pentru ca s-a retras un jucator emblematic, Cristi Chivu. Care pe langa calitatile deosebite de fotbalist pe care le avea, avea si un supliment de caracter mai rar si era de o moralitate ireprosabila. Dar viata merge inainte, sunt pusti care abia asteapta sa ii ia locul. Nimeni nu e de neinlocuit la nationala. Eu am mai spus ca singurul jucator pentru care mi s-au umezit ochii la retragere a fost Gica Hagi. Acum nu am chiar acelasi sentiment dar asta nu inseamna ca nu-l respect si nu ii port un respect deosebit lui Cristi Chivu".

×