x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Porumboiu şi Borcea, acuzaţi că îi comandau delegările arbitrilor lui Vasile Avram

Porumboiu şi Borcea, acuzaţi că îi comandau delegările arbitrilor lui Vasile Avram

28 Sep 2011   •   08:13
Porumboiu şi Borcea, acuzaţi că îi comandau delegările arbitrilor lui Vasile Avram

Adrian Porumboiu si Cristi Borcea apar in rechizitoriul intocmit de procurorii DNA in dosarul privind coruptia din arbitraj, in care principalii acuzati sunt Vasile Avram, fostul presedinte CCA, si omul de afaceri Sorin Terbea, sponsor al echipei FCM Tg. Mures si membru in Comitetul Executiv al FRF.

Catalin Tolontan scrie pe blogul sau ca "In dosar apar inca doua nume, invocate de procurori prin urmatoarele fraze. DNA acuza:

1. Institutionalizarea delegarilor la comanda presedintilor de club (Porumboiu, Borcea)
2. Pericol public: Avram deleaga arbitrii dupa bunul plac'.

"Intr-adevar, am discutat cu Vasile Avram despre delegari si au fost facute publice astea. Dar nu i-am zis niciodata pe cine sa delege sau nu. Ca sa deleg eu pe cineva anume, trebuia sa am un arbitru anume. Eu i-am spus doar sa gaseasca oameni corecti, atat. Cred ca de la CFR Cluj vine remarca asta, ca sa ascunda mizeriile facute de ei. Stiam ca atat Avram cat si eu aveam telefoanele ascultate si nu am fi putut vorbi. Sunt arbitri care ne-au dezavantajat evident, cum sa avem noi omul nostru? Chiar daca apar stenogramele, nu este nicio problema", a spus Porumboiu la GSP TV.

Si Cristi Borcea a recunoscut ca a vorbit cu Avram, insa nu pentru a-i cere vreun favor. "L-am sunat o singura data, dupa meciul de la Vaslui, cand i-am zis sa nu mai faca experimente pe Dinamo, sa ne trimita arbitri corecti", a explicat presedintele executiv al alb-rosilor, citat de Pro Sport.

×