x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Porumboiu: "Voi chema un specialist la echipă"

Porumboiu: "Voi chema un specialist la echipă"

03 Sep 2010   •   00:00

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, vineri, că va aduce un specialist la echipă după ce antrenorul Juan Ramon Lopez Caro i-a anunţat pe fotbalişti că sunt liberi sâmbătă şi duminică în condiţiile în care formaţia moldoveană are cinci puncte în clasamentul Ligii I.

"Voi chema un specialist la echipă să vadă ce se întâmplă în momentul de faţă. Nu putem lăsa aşa lucrurile, în condiţiile în care avem doar cinci puncte. Îmi ajunge, e normal să aducem acest specialist, mai ales că Lopez Caro a anunţat că mâine nu vine la antrenament", a spus Porumboiu.

"Nu ştiu când va sosi specialistul de care vorbesc. Eu nu-i cer lui Caro nimic mai mult decât să-şi vadă de treaba lui şi să respecte ce are de făcut. Lopez Caro şi ceilalţi cu care a venit sunt puşi aici doar pe scandal şi pentru a crea diversiune. Ce face el nu este profesionalism. Dacă se merge în ritmul ăsta, Vasluiul va fi probabil în anonimat şi se va bate undeva la mijlocul clasamentului. Eu nu accept acest lucru în condiţiile în care am investit atâţia bani în această echipă", a mai declarata finanţatorul lui FC Vaslui. 

×
Subiecte în articol: liga 1