x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Preşedintele FC Vaslui: "Caro rămâne, dar va veni un alt principal". Grigoraş e favorit

Preşedintele FC Vaslui: "Caro rămâne, dar va veni un alt principal". Grigoraş e favorit

01 Sep 2010   •   00:00

Situaţia de la FC Vaslui rămâne foarte confuză. După ce doar doi jucători s-au prezentat la antrenamentul din această dimineaţă, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării moldave, Ciprian Damian, a declarat însuşi Caro le-a dat liber jucătorilor. De asemenea, Damian a spus că tehnicianul spaniol nu a fost demis, dar la club este posibil să vină un alt antrenor principal.

"Lopez Caro este în continuare antrenorul Vasluiului, dar alături de el pot veni şi alţi antrenori. Deocamdată nu avem idee cine ar putea veni antrenor principal ca Lopez Caro. Am avut o discuţie cu Lopez Caro şi astăzi, după incidentul de la stadion, însă nu prea am înţeles ce a vrut să ne zică, deoarece secundul Roşu nu a tradus prea bine. De asta avem probabil doar cinci puncte în clasament. Este mult mai uşor să iei bani fără rezultate, decât să-i câştigi pe performanţă", a declarat Damian.

Oficialul grupării vasluiene a precizat că programul de antrenamente al echipei din această săptămână, stabilit de Caro, prevedea că jucătorii aveau liber până joi: "Programul de antrenament a fost anunţat, luni, de Lopez Caro, conform căruia jucătroii erau liberi până joi inclusiv, urmând ca sâmbătă şi duminică Vasluiul să dispute un amical cu Dacia Chişinău sau cu altă echipă din Republica Moldova. În consecinţă, jucătorii s-au conformat şi şi-au luat liber, unii dintre ei plecând acasă în străinătate. Nu înţelegem comportamentul antrenorului, ştiind că echipa este liberă. Nu ştiu de ce îşi doreşte să creeze o stare artificială de conflict la echipă. Dacă acel program de antrenament semnat de el şi de căpitanul echipei era aşa cum spune Caro, atunci în mod sigur jucătorii se prezentau la antrenament".

Antrenorul dorit de Adrian Porumboiu este Petre Grigoraş, care şi-a dat deja acceptul să preia echipa, dar numai dacă spaniolul Lopez Caro va pleca.

×
Subiecte în articol: liga 1