x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid a câştigat primul meci din 2011, 3-1 cu Dnepr

Rapid a câştigat primul meci din 2011, 3-1 cu Dnepr

24 Ian 2011   •   18:26
Rapid a câştigat primul meci din 2011, 3-1 cu Dnepr

Rapid a început cu o victorie stagiul de pregătire din Spania, învingând în această după-amiază, la Oliva Nova, formaţia ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, cu scorul de 3-1. Giuleştenii au deschis scorul în minutul 52, prin Ovidiu Herea, care a transformat o lovitură de la 11 metri obţinută de Costin Lazăr. Un minut mai tîrziu, ucrainenii au egalat, prin Lyopa, dar acelaşi Herea a readus Rapidul în avantaj în minutul 56. Sabrin Sburlea a marcat şi el în minutul 70, după centrarea lui Mihai Roman.

Antrenorul Marius Şumudică a început partida cu următorul unsprezece: Coman - Costa, M. Constantin, Glauber, Bozovici - Lazăr - Grigorie, Spadacio, Pancu, Cesinha - Cassio. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Ezequias, Roman, Frunză, Herea şi Sburlea.

În Spania, Rapid va participa şi la turneul amical Copa del Sol, primul meci fiind programat la 27 ianuarie, cu formaţia norvegiană Rosenborg Trondheim. În funcţie de rezultatele înregistrate în Copa del Sol (turneu eliminatoriu), Rapid va mai disputa şi alte partide de pregătire, pe 1, 4, 7 şi 8 februarie.

×