x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid – Hapoel, meci amical în Europa League

Rapid – Hapoel, meci amical în Europa League

29 Noi 2011   •   21:00
Rapid – Hapoel, meci amical în Europa League

Giulestenii vor disputa in aceasta seara, de la ora 20:00, pe National Arena, contra israelienilor de la Hapoel Tel Aviv, ultimul meci pe teren propriu din aceasta editie de Europa League.

Deja eliminati din grupa C, la fel ca si adversarii lor de astazi, rapidistii au anuntat deja ca intentioneaza sa alinieze o formula de echipa in care isi vor face loc si jucatori care au evoluat mai putin. Mai exact, avand in vedere ca si echipa israeliana s-ar putea sa experimenteze, fiind implicata in lupta pentru titlu, partida Rapid – Hapoel nu se anunta decat un veritabil meci amical sub egida Europa League.

In tur, la Tel Aviv, trupa lui Razvan Lucescu a obtinut singura victorie de pana acum in aceasta grupa, 1-0, prin golul marcat de Herea, la capatul unui meci dominat clar de Hapoel si salvat doar de interventiile portarului Danut Coman. Nici fanii rapidisti nu se inghesuie sa cumpere bilete pentru meciul din aceasta seara, desi biletele normale costa intre 10 si 20 de lei. 'Fiecare meci in parte poate sa aduca puncte importante pentru coeficientul de tara, asta e motivarea noastra la meciul cu Hapoel. Este un meci de care pe care, pentru ca nici ei nu mai au nici o sansa', a declarat mijlocasul ofensiv al Rapidului, Ciprian Deac.

×
Subiecte în articol: fotbal intern