x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid: Pancu s-a antrenat sub comanda lui Şumudică!

Rapid: Pancu s-a antrenat sub comanda lui Şumudică!

14 Ian 2011   •   15:19
Rapid: Pancu s-a antrenat sub comanda lui Şumudică!

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat că mijlocaşul Daniel Pancu se antrenează începând de astăzi cu lotul condus de Marius Şumudică, precizând însă că deocamdată transferul acestuia nu a fost oficializat.

"Pancu s-a antrenat azi cu Rapid la Tineretului. E normal, la Rapid e ca la el acasă. Nu am semnat încă nimic deocamdată discutăm, nu ne grăbim. El este un jucător valoros, care înseamnă mult pentru Rapid şi cred că ne poate ajuta în returul campionatului", a spus oficialul rapidist despre fotbalistul care aşteaptă ca săptămâna viitoare să fie declarat liber de contractul cu FC Vaslui de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF.

Dinu Gheorghe a menţionat că nu are cunoştinţă de o decizie a jucătorilor de a refuza să intre în cantonament până la achitarea restanţelor salariale. "S-au scris atâtea lucruri... Aşa s-a spus că străinii boicotează şi că nu se vor prezenta la pregătire. Ceea ce nu s-a întâmplat. Acum se spune că nu mai intră în cantonament. Să vedem cine are dreptate, eu nu ştiu nimic de asta. În cantonament se intră duminică seara", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul giuleştean a adăugat că discută în continuare cu jucătorii Costin Lazăr şi Vladimir Bozovici despre prelungirea contractelor cu FC Rapid scadente în vară. "Noi discutăm cu ei, vrem să semneze prelungirea, acum rămâne să vedem ce se va întâmpla. Eu sper ca ei să semneze", a mai spus Dinu Gheorghe.

×