x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Raţ are ruptură musculară şi poate rata meciurile cu Albania şi Belarus

Raţ are ruptură musculară şi poate rata meciurile cu Albania şi Belarus

18 Aug 2010   •   00:00

Fundaşul român al echipei Şahtior, Răzvan Raţ, care s-a accidentat în ultimul meci din campionatul Ucrainei, a fost diagnosticat cu ruptură musculară şi ar trebui să aibă o perioadă de refacere de trei-patru săptămâni, însă speră să nu rateze debutul tricolorilor în preliminariile pentru CE-2012.

"În ultimul minut al meciului cu Karpatîi am alergat după o minge şi am simţit o durere la picior. Marţi după-amiază am efectuat RMN-ul, iar verdictul medicilor a fost ruptură musculară. În mod normal voi fi refăcut în 3-4 săptămâni, dar voi face tot posibilul să nu ratez debutul naţionalei României în preliminarii. Am vorbit şi cu selecţionerul Răzvan Lucescu. Amândoi suntem supăraţi", a spus Raţ pe site-ul său personal.

Fundaşul român nu concepe decât câştigarea a şase puncte în primele meciuri ale României în preliminariile CE-2012, cu Albania şi Belarus. "În orice condiţii, cu sau fără mine în teren, naţionala României trebuie să înceapă în forţă şi să obţină şase puncte cu Albania şi Belarus!", a mai spus el.

Naţionala României întâlneşte reprezentativa Albaniei, în primul meci din preliminariile pentru Campionatul European 2012, la 3 septembrie, pe teren propriu. La 7 septembrie, România evoluează în deplasare, în compania Belarusului.

×
Subiecte în articol: stiri