x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Război doar înainte

Război doar înainte

de Mihai Igirosanu    |    20 Noi 2011   •   21:00
Război doar înainte

Precedat de traditionalele noastre razboaie mediatice, traduse, de fapt, prin mult zgomot si tertipuri ieftine, derby-ul orasului Cluj a fost castigat fa­ra emotii de gazda confruntarii, CFR Cluj. Trupa lui Jorge Costa a re­zo­l­vat meciul inca din prima repriza, cand capitanul Cadu si Weldon au dus scorul la 2-0.

Aflata inca in faza de constructie a unei echipe, Univer­si­t­atea n-a contat in joc, chiar daca ina­intea de pauza Tony a primit un ca­­dou nesperat de la portarul CFR-ului, Beto. Fostul tunar al Stelei, Ka­petanos, a rezolvat definitiv partida, penalizand cu sange rece gafele unei defensive pe care antrenorul Io­nut Badea trebuie sa o schimbe aproape din temelii.

"Cred ca am fa­cut o partida foarte buna. Am jucat cu mo­tivatie, cu entuziasm, in fata unei echi­pe foarte bune a Universitatii Cluj. La finalul meciului cu Dinamo, chiar am spus ca daca jucam tot la fel, n-avem cum sa pierdem. «U» e o echi­pa foarte buna, care a practicat un fotbal foarte bun. Partida in sine a fost foarte buna. Mi-ar fi placut sa avem un stadion plin. Atmosfera a fost frumoasa", a declarat antrenorul por­­tughez al gazdelor, Jorge Costa.

In re­­plica, tehnicianul celor de la Uni­ver­­sitatea, Ionut Badea, a spus: "O par­tida incrancenata, asa cum ne-am as­teptat. Nu am stiut sa gestionam mo­mentele importante. Adversarii au profitat de momentele noastre de slabiciune. Chiar si asa am fi avut sansa unui rezultat mai bun. Ramane satisfactia faptului ca suporterii si-au incurajat echipa. Ei sunt adevaratii castigatori. O anali­za va fi facuta cu jucatorii. Am avut posibilitatea sa reparam ceea ce s-a intamplat in prima repriza. Nu a fost diferenta de atitudine. Faptul ca am inregistrat acest rezultat poate insemna ca n-am fi pregatiti pentru un loc mai sus in clasament".

CFR-ul, contra Consiliului Judetean
Presedintele CFR-ului, Iuliu Mu­re­san, a dezvaluit sambata seara, dupa victoria in fata rivalilor din oras, decizia de scumpire a biletelor pentru derby-ul cu Universitatea Cluj s-a vrut a fi "un semnal de alarma la adresa Consiliului Judetean", care nu lasa echipa din Gruia sa joace pe Cluj Arena. "Vreau sa remarc fair-play-ul din tribune si teren. Actiunea de scumpire a biletelor s-a vrut un semnal de alarma la adresa Consiliului Judetean, care nu ne lasa sa jucam pe Cluj Arena. Am primit o adresa din partea lor ca vor analiza posibilitatea ca noi sa jucam pe Cluj Arena, dar eu nu cred", a spus Muresan.

Jucatorii CFR-ului celebreaza victoria din derby-ul Ardealului, in fata rivalilor de la Universitatea Cluj

×