x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: "Am un contract cu Federaţia, nu îmi voi da demisia"

Răzvan Lucescu: "Am un contract cu Federaţia, nu îmi voi da demisia"

06 Sep 2010   •   00:00

Deşi este afectat de criticile care i s-au adus în ultimul timp, selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Belarus că este dispus să-şi continue munca la naţională indiferent de rezultatul întâlnirii de marţi seara.

"Se întâlnesc două echipe cu stări diferite. Ei au entuziasm, noi determinare și ambiție și vrem să trecem repede peste egalul cu Albania. Este un moment în care fotbalul din Belarus este în creștere, de aceea își propun calificarea, iar cel din România în coborîre", a spus Lucescu.

Selecţionerul a precizat apoi că a avut parte de o atitudine ostilă încă de la începutul mandatului său la naţională: "Toată nebunia legată de echipa națională nu a început acum, după Albania. A fost încă de la început, nu am avut liniște nici înainte de meciul de la Paris. Aveam două victorii, dar era un uragan în jurul nostru. Atunci a început totul. Nu e simplu să joci în condițiile astea. Probabil că li s-a întâmplat și lui Iordănescu, și lui Pițurcă, probabil că de aceea am avut o singură calificare în cinci campanii. Presiunile nu s-au făcut înaintea meciurilor, ci cu o perioadă mai mare înainte de partide".

"Meciul de la Belgrad, în jurul căruia se fac atâtea discuții, s-a disputat în condiții cu totul și cu totul ciudate. Indiferent cine este antrenor la echipa națională, lucrurile nu se vor schimba. Pentru că am plecat pe un făgaș greșit și nu se vrea să fim pe drumul cel bun. E vorba de distrugere, scandal, invidie. Nu-mi voi da demisia. Am un contract cu Federația, cu Ionuț Lupescu și Mircea Sandu. Dacă ei consideră că trebuie să se întâmple ceva, deschid discuția. În țară situație legată de echipa națională mi se pare ieșită de sub control. Şi subiectul Mutu mi se pare în continuare forțat aiurea, atâta vreme cât discuția este legată de un jucător suspendat pentru dopaj", a mai afirmat Răzvan Lucescu.

×
Subiecte în articol: preliminariile euro 2012