x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reacția internațională față de moartea mijlocașului dinamovist, Patrick Ekeng

Reacția internațională față de moartea mijlocașului dinamovist, Patrick Ekeng

07 Mai 2016   •   09:56
Reacția internațională față de moartea mijlocașului dinamovist, Patrick Ekeng

BBC relatează despre moartea lui Ekeng și citează reacția clubului Cordoba, club la care Ekeng a jucat în trecut, ”Nu avem cuvinte să ne exprimăm tristețea pentru această pierdere”.

Celebra publicație sportivă Marca titrează articolul despre dispariția fulgerătoare lui Ekeng: ”Lumea fotbalului deplânge moartea lui Ekeng”


Publicația britanică, Daily Mail, scrie pe larg despre incidentul tragic din timpul meciului dintre DInamo Bucuresti și Viitorul Constanța și prezintă succint cariera fostului mijlocaș.

Jurnaliștii americani de la Huffingtonpost scriu și ei despre întâmplarea de la Dinamo și relatează faptul că ambulanței i-au trebuit aproape 3 minute să îl preia pe sportiv de pe teren.


Marile agenții de presă Reuters, Associated Press și AFP transmit și ele știrea despre moarte lui Patrick Ekeng-Ekeng.


Mijlocașil echipei Dinamo s-a prăbușit la numai 7 minute după ce a fost introdus pe teren, fără să-l fi atins nimeni.


Ambulanța a intervenit cu greu, fără dotările necesare, mască de oxogen sau aparatură de resuscitare, primele minute fiind vitale pentru salvarea unei vieți.


Sportivul a fost transportat la Spitalul Floreasca unde medicii au încercat resuscitarea ănsă fprp succes, iar decesul a fost pronunțat la mai mult de două ore după ce Ekeng a căzut pe teren.

×
Subiecte în articol: patrik ekeng