x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reacție ACIDĂ după retrogradarea ASA Târgu Mureș: Managementul lor a fost mai periculos decât un atentat "kamikaze"

Reacție ACIDĂ după retrogradarea ASA Târgu Mureș: Managementul lor a fost mai periculos decât un atentat "kamikaze"

20 Mai 2017   •   10:16
Reacție ACIDĂ după retrogradarea ASA Târgu Mureș: Managementul lor a fost mai periculos decât un atentat "kamikaze"

Daniel Stanciu, fostul oficial al lui ASA, a postat pe Facebook o reacție acidă după retrogradarea echipei din Târgu Mureș.

 

"ASA Tg. Mureș a retrogradat in Liga a II-a. Ceea ce și-au dorit "conducătorii" veșnici și "profesioniști" s-a împlinit într-un final, iar chinul a luat sfârșit! Mânați de propriile interese și de dorința de a distruge tot, aceștia au avut o singură strategie în ultimii 8-9 ani: "habarnismul"!

Managementul lor a fost mai periculos decât un atentat "kamikaze". Iar explozia milioanelor de euro veniți din asociere au fost azvârliți în Mures, în ciuda sentimentelor investite de către numeroșii suporteri creduli și naivi! ASA Tg Mureș însemna istorie și pasiune, nu nesimțire și înșelătorie.

După orice eșec exista viață. Însă, în actuala configurație, o să vedem de acum doar neamuri și pile chinuindu-se sub umbrela "subvenționării" locale și aruncată în spațiul public ca "formație alcătuită din tinere talente locale cărora le pasa"! De ei, nu de voi!

Cu toate aceste sunt sigur că fotbalul mureșean va supraviețui și va reveni în elita fotbalului românesc, dar numai cand va fi creat un cadru sănătos, cu oameni onesti și profesioniști în conducere (în club sunt oameni de mare calitate morala și profesională, dar care sunt umiliți și nebăgați în seama) care vor ține cont de sentimentele și trăirile acelora care susțin neconditionat echipa frumosului Tg Mureș! Hai ASA! UN NUME. O TRADIȚIE"
 Daniel Stanciu pe facebook

×
Subiecte în articol: asa targu mures Daniel Stanciu