x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rednic (Dinamo) - Egalul este echitabil, nu meritam să câștigăm derby-ul cu Steaua

Rednic (Dinamo) - Egalul este echitabil, nu meritam să câștigăm derby-ul cu Steaua

11 Apr 2016   •   08:32
Rednic (Dinamo) - Egalul este echitabil, nu meritam să câștigăm derby-ul cu Steaua

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, duminică seara, într-o conferință de presă, că rezultatul de egalitate din derby-ul cu Steaua (1-1) este echitabil, menționând faptul că, deși a avut două ocazii clare, formația sa nu merita să câștige după aspectul jocului.

"Când înscrii două goluri și câștigi un punct, normal că nu ești mulțumit (n.r. — golul Stelei a fost marcat în proprie poartă de dinamovistul Steliano Filip). Glumesc, nu am cum să nu fiu mulțumit după cum s-a jucat azi. Nici noi și nici Steaua nu am avut multe ocazii de a marca. Am avut ghinion la ocaziile lui Rotariu și Nedelcearu, poate dacă marcau câștigam noi trei puncte. Dar nu cred că meritam azi să câștigăm. Egalul este echitabil", a spus Rednic.

În opinia tehnicianului, Dinamo mai are foarte puține șanse la titlu în momentul de față. "Mi-aș fi dorit mai mult gândindu-mă la posibilitatea noastră de a câștiga titlul. Matematic mai sunt, dar e foarte greu. Dacă băteam azi era altceva. Steaua joacă la Astra etapa următoare, iar noi cu Târgu Mureș. Și puteam să ajungem la trei puncte de Astra, după care aveam meciul direct cu Astra. Dar acum obiectivul nostru e clasarea în primele trei locuri", a adăugat el.

Astra Giurgiu are șanse mai mari la câștigarea titlului în lupta cu Steaua, este de părere Mircea Rednic. "Astra are șanse mai mari pentru că are atacant. Asta e diferența. Steaua nu are atacanți, Iar noi avem, dar trec printr-o perioadă mai slabă. Chiar mă bucur că a înscris Gnohere, sper să își revină", a precizat Rednic.

Echipele Steaua și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), duminică seara, pe Arena Națională din Capitală, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii I la fotbal.

×