x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghe nu vede Steaua favorită contra lui Dinamo Tbilisi: "Avem şanse egale!"

Reghe nu vede Steaua favorită contra lui Dinamo Tbilisi: "Avem şanse egale!"

24 Iul 2013   •   20:20
Reghe nu vede Steaua favorită contra lui Dinamo Tbilisi: "Avem şanse egale!"
Sursa foto: EPA/Intact Images

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, spune că formaţia sa nu porneşte ca favorită în "dubla" cu Dinamo Tbilisi, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Dinamo este o echipă foarte bine aşezată, care se apără foarte bine şi pleacă foarte bine pe contraatac. Acest lucru l-am văzut la meciul amical cu Şahtior, dar aceste meciuri sunt altceva. Nu seamănă un meci de Liga Campionilor cu vreun alt meci. Depinde foarte mult de forma din ziua respectivă. Cred că echipa cel mai bine pregătită va câştiga meciul respectiv. Nu cred că există o echipă favorită, dar în momentul de faţă avem şanse egale", a declarat Reghecampf la DigiSport.

Întrebat dacă formaţia gruzină are un avantaj pentru că este pregătită de Duşan Uhrin Junior, care a antrenat în România formaţiile FC Timişoara şi CFR Cluj, Reghecampf a răspuns: "Duşan Uhrin nu cunoaşte echipa Stelei de anul trecut sau cea de anul acesta. Echipa Stelei s-a schimbat enorm de când el antrena în România, dar el are un avantaj că ştie fotbalul românesc."

Laurenţiu Reghecampf crede că mijlocaşul Nicuşor Stanciu poate ajunge jucător de bază în echipa naţională, deoarece prima reprezentativă duce lipsă de fotbalişti de profilul său. "Nicuşor deja este un fotbalist mare, dar mai are mult de muncit. Eu sunt sigur că va ajunge la echipa naţională şi va ajunge numărul 10 de care avem nevoie. Sper pentru el să continue ceea ce am început în această vară şi sunt convins că va deveni viitorul echipei naţionale. Cred că are calităţile necesare pentru a deveni numărul 10 al echipei naţionale, iar în momentul de faţă nu avem jucători cu calităţile lui Nicuşor Stanciu", a explicat Reghecampf, care este convins că atacantul italian Federico Piovaccari va înscrie zece goluri până în iarnă.

×