x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf face o aroganţă: "Dacă ne uităm în jos în clasament după Dinamo mă apucă ameţeala"

Reghecampf face o aroganţă: "Dacă ne uităm în jos în clasament după Dinamo mă apucă ameţeala"

24 Oct 2012   •   18:49
Reghecampf face o aroganţă: "Dacă ne uităm în jos în clasament după Dinamo mă apucă ameţeala"

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf a declarat că nu îl interesează, încă, partida cu Dinamo, care se va juca pe 4 noiembrie, şi spune că, dacă vrea să fie răutăcios, i se face rău când se uită la diferenţa de puncte din clasament.

Reacţia lui Reghecampf vine după ce luni seară, imediat după Dinamo - Rapid 2-1, fostul acţionar al câinilor, Cristi Borcea, declara că Steaua nu va avea nicio şansă la derby dacă "alb-roşii" vor evolua ca în meciul cu giuleştenii.

După disputarea a 12 etape, Steaua ocupă primul loc cu 29 de puncte, in timp ce Dinamo se află pe locul cinci, cu 21 de puncte.

"Noi avem mâine un meci foarte important, nu mă interesează ce s-a intâmplat la Dinamo-Rapid, nu mă interesează ce au spus oamenii de la Dinamo sau de la Rapid. Cu Dinamo jucăm peste trei meciuri. Pe mine mă interesează să câştigăm mai mult meciul de mâine şi cel cu Gloria Bistriţa. Să lăsăm oamenii să vorbească, să-şi facă treaba, să vorbească tot felul de tâmpenii, că sunt buni, că ne bat, că suntem pe val. Asta e, ce să facem, suntem pe primul loc şi cred că merităm acest lucru. Ce să fac, să comentez ce spun cei de la Dinamo? Mi se pare o prostie. Dacă vreau să fiu răutăcios, dacă ne uităm in jos, ameţim. Nu vreau să am probleme cu nimeni, dar fiecare ar trebui să-şi vadă de echipa lui", a spus Reghecampf în conferinţa de presă susţinută inaintea partidei cu Molde, din grupele Ligii Europa.

Laurenţiu Reghecampf s-a arătat deranjat atunci când a fost intrebat ce părere are despre faptul că fanii dinamovişti şi rapidişti nu au umplut Arena Naţională la meciul direct de luni. "Cred că femeia cu cheile nu a fost la stadion. Eu in general nu fac glume, nu imi place să vorbesc despre aceste lucruri. Pentru noi e foarte important să vedem că suntem susţinuţi de atâţia oameni. Peste tot, pe unde mergem in România, avem stadioane pline, deci e un lucru care trebuie să ne oblige", a adăugat Reghecampf.

La rândul său, căpitanul echipei Alexandru Bourceanu a afirmat că nu vrea să ii jignească pe cei de la Dinamo, dar meciul din 4 noiembrie urmează abia după trei partide foarte imporante pentru "roş-albaştri". "Nu ne gândim la meciul cu Dinamo. Nu vrem să-i jignim pe cei de la Dinamo, nu vrem să jignim pe nimeni. Pur şi simplu până la meciul cu Dinamo mai avem trei meciuri, care sunt la fel de importante, două dintre ele cotate cu trei puncte, unul cu o calificare in sferturile de finală. Acel meci e mai important doar din punct de vedere al istoriei, al tradiţiei. Pentru noi, strict profesional, sunt tot trei puncte", a explicat Bourceanu.

×
Subiecte în articol: steau dinamo derby reghecampf