x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf și Duckadam s-au împăcat în fața jurnaliștilor

Reghecampf și Duckadam s-au împăcat în fața jurnaliștilor

14 Feb 2016   •   17:05
Reghecampf și Duckadam s-au împăcat în fața jurnaliștilor

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua, şi Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al clubului, s-au împăcat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, înaintea meciului cu formaţia Concordia Chiajna.

"Am ţinut foarte mult să îl aduc lângă mine să vedeţi ca nu avem niciun fel de problemă. Îmi doresc foarte mult la echipă să existe un colectiv puternic de oameni, de caracter, care au voie să vorbească fără probleme. Ţin numai ca anumite probleme pe care trebuie să le discutăm intern şi mă refer aici la analizele jucătorilor noştri, ale jocurilor noastre, să o facem într-un cerc mai restrâns şi să o facem aşa cum se face în fotbalul modern'', a spus tehnicianul, după cum informează Dolce Sport.

La rândul său, Helmuth Duckadam a arătat: ''Eu am vrut să las să se liniştească treburile şi să avem o discuţie înainte de play-off, dacă Reghe a vrut mai repede cu atât mai bine. Sper că după această conferinţă de presă să stăm o jumătate de oră să discutăm, şi eu cred că suntem un grup care avem acelaşi ţel, acelaşi obiectiv, să câştigăm campionatul, Cupa şi Cupa Ligii. O să încerc să nu mai fac eu analiza unor jucători în parte".

În urma prestaţiilor din turneul din Antalya, portarii Niţă şi Cojocaru au fost criticaţi de Duckadam, care la rândul lui a fost contrat de Reghecampf. Tehnicianul a menţionat că în apreciază pe ''eroul de la Sevilla'', dar unele analize se fac în interiorul clubului.

În ultimul meci din etapa a 24-a a Ligii I la fotbal, luni, 15 februarie, se vor întâlni Concordia Chiajna şi Steaua Bucureşti, pe Stadionul "Concordia", de la ora 20,30.


Sursa: AGERPRES 

×