x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Remiza Oţelului. Vaslui şi Timişoara s-au încurcat reciproc

Remiza Oţelului. Vaslui şi Timişoara s-au încurcat reciproc

de Mihai Igirosanu    |    05 Mai 2011   •   23:39

În minutul 65, Vasluiul era extrem de aproape de primul titlu cucerit vreodată de o echipă din Moldova. Autogolul căpitanului Timişoarei, Alexa, a fost însă anulat de contraata­cul fulger al bănăţenilor, finalizat la colţul scurt de Goga.

Gazdele s-au zbătut până la final, au bifat o posesie superioară, dar atunci când gurile de foc, Adailton şi Wesley, nu deţin prim-planul, trupa lui Viorel Hizo nu iese deloc din tiparele mediocre ale Ligii 1.

De remiza înregistrată asea­ră, la Vaslui a profitat Oţelul. După meci, patronul Timişoarei, sa­tisfăcut de remiza smulsă în nordul Moldovei, l-a ridicat în slăvi pe au­torul golului egalizator, Goga. "Suntem pe mâna noastră. Trebuie să luăm cele trei puncte cu Urziceni. Trebuie să tratăm foarte serios acel meci, pentru că se pot întâmpla surprize. Apoi vom merge pe mâna noastră la Galaţi. Pot să spun că în acest meci ne-am asigurat locul 3, dar trebuie să câştigăm luni cu Urziceni. În acest moment, cel mai aproape de titlu este Oţelul".

Trist, antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo a concluzionat: "Un rezultat nedrept după joc. Am ratat victoria pentru că am fost nişte fraieri, nu am ştiut să jucăm un astfel de meci. Păcat că echipa nu s-a ridicat la nivelul spectatorilor".

×