x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Remiză spectaculoasă pentru "U" Cluj în Austria: 4-4 cu Dresda

Remiză spectaculoasă pentru "U" Cluj în Austria: 4-4 cu Dresda

27 Iun 2011   •   09:04
Remiză spectaculoasă pentru "U" Cluj în Austria: 4-4 cu Dresda

In cel de-al doilea meci de pregatire din Austria, Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 4-4 (1-1), duminica, la Kundl, cu formatia Dinamo Dresda, nou-promovata in liga secunda din Germania.

Germanii au deschis scorul dupa noua minute de joc prin Mirza, insa clujenii au revenit si au egalat prin golul marcat de nigerianul Tony Nwakaeme '24. "Sepcile rosii" au preluat conducerea dupa pauza, prin Claudiu Niculescu '60, pentru ca Alex Pacurar sa majoreze avantajul in minutul 67, dintr-o lovitura de la 11 metri. Dresda a revenit in joc in doar opt minute: mai intai Bajram a redus din diferenta '70, pentru ca Drombo-Amper sa aduca egalitatea pe tabela '75. Bogdan Ungurusan '86 a inscris si el pentru "U" Cluj, cu un sut din marginea careului in diagonala, dar meciul s-a terminat la egalitate, George Busca marcand in propria poarta la ultima faza a jocului.

Antrenorul Ionut Badea a folosit urmatorul "11": Popa – Achim, Balde, Szukala, Bazzi – Marinescu, Bostina, Castro – Tony, Machado, Cristea, iar dupa pauza a schimbat intreaga distributie. Astfel, pentru Universitatea Cluj au jucat Matache – Ungurusan, Abrudan, Cucui, Nicola (Busca) – Nasser, Pacurar – Cojocnean, Voican, Mendy – Niculescu.

Dinamo Dresda a revenit in liga secunda germana in acest sezon, dupa ce a trecut in barajul de promovare de VfL Osnabruck. De-a lungul istoriei, Dinamo a castigat de opt ori campionatul fostei Germanii de Est si de sapte ori Cupa.

In prima partida clujenii au reusit sa cistige cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Machado impotriva celor de la Trepca.

Universitatea Cluj va disputa urmatorul meci de pregatire miercuri, impotriva campioanei Cehiei, Viktoria Plzen.

×
Subiecte în articol: amical fotbal intern u cluj