x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România-Anglia: Liviu Ganea ratează şi meciul retur!

România-Anglia: Liviu Ganea ratează şi meciul retur!

11 Oct 2010   •   00:00
România-Anglia: Liviu Ganea ratează şi meciul retur!
Sursa foto: /Intact Images

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Emil Săndoi, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că atacantul dinamovist Liviu Ganea nu este complet refăcut după o accidentare și nu poate fi folosit nici în returul cu Anglia din barajul de calificare la Campionatul European din 2011.

Ganea a încercat în această dimineață să facă antrenamentul normal, dar nu a rezistat decât 10 minute, după care a părăsit ședința de pregătire. "Nu pot băga un jucător care nu e apt sută la sută. Este clar că Liviu Ganea nu poate. Am nevoie de jucători care să ducă 90 de minute, poate și mai mult. Dacă nu era meci decisiv, poate altele erau datele problemei", a spus Săndoi.

"Aş vrea să ştiu de acum rezultatul, însă numai dacă ar fi pozitiv. Trebuie disciplină, calm, luciditate, încredere, inspiraţie şi puţină şansă. Nu ar fi o minune să ne calificăm, ci o mare surpriză. Anglia este cel mai tare adversar pe care îl puteam întâlni", a mai declarat Săndoi la conferința de presă.

"Golul din Anglia poate fi decisiv, dar trebuie să jucăm cu cap, cu suflet. Nu trebuie să fim disperaţi să marcăm", a spus și Gabriel Torje.

Partida România - Anglia va avea loc marți, de la ora 14:30, la Botoșani, și va fi transmisă în direct de TVR 1. În tur, englezii s-au impus cu 2-1.

×
Subiecte în articol: echipa naŢionalĂ under-21