x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România, la un pas de play-off după 3-0 cu Rusia

România, la un pas de play-off după 3-0 cu Rusia

03 Sep 2010   •   00:00
România, la un pas de play-off după 3-0 cu Rusia
Sursa foto: /Intact Images

Echipa naţională de tineret a României este foarte aproape de prezenţa la barajul de calificare la Campionatul European din 2011 după ce a învins, vineri, la Botoşani, cu 3-0 reprezentativa similară a Rusiei, în penultimul meci din preliminarii. Golurile echipei antrenate de Emil Săndoi au fost marcate de Bicfalvi (27), Sburlea (37) şi Hora (86).

Săndoi a folosit în această partidă formula: S. Lung - Rîpă, Papp, Găman, Bărboianu - Gardoş, Bicfalvi (90 Chiricheş) - Sburlea (67 A. Ionescu), M. Costea (63 Hora), I. Neagu - L. Ganea.

"Băieţii merită felicitări, au fost magnifici astăzi. Mă bucur că au fost atât de responsabili, ca şi cum ar fi fost la maturitate sportivă. Ne aşteaptă un retur greu în Rusia, care este o echipă foarte bună, dar cred că suntem calificaţi având în vedere câte puncte am strâns până acum", a declarat după meci selecţionerul Emil Săndoi.

După 9 meciuri, România este lider în Grupa 1, cu 24 de puncte (golaveraj 23-6), urmată de Rusia (21 de puncte, golaveraj 22-6). Chiar dacă ar pierde în ultimul meci din grupă, care va avea loc marţi, la Sankt Petersburg, tot cu Rusia, tricolorii mici au şanse mari să ajungă la play-off de pe locul secund.

La barajul pentru CE merg câştigătoarele celor 10 grupe şi cele mai bune patru echipe de pe locul secund.

×
Subiecte în articol: stiri