x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Roşu cu Uruguay

Roşu cu Uruguay

de Dragos Stoica    |    27 Feb 2012   •   21:00
Roşu cu Uruguay

'Tricolorii' vor juca in viitoarele preliminarii din nou in galben, dupa ce campania trecuta echipamentul de baza a fost rosu complet, iar cel de rezerva alb, cu insertii din culorile nationale pe laterale. Noua infatisare a nationalei a fost dezvaluita ieri, FRF si Adidas prezentand mai ales echipamentul galben, care va redeveni 'marca' primei reprezentative.

'Am decis ca galbenul ni se potriveste cel mai bine. In aceasta culoare am intrat in mentalul colectiv, am realizat si performantele din ’94, iar lumea asa ne stie peste tot', a explicat ieri Mircea Sandu, care s-a aratat increzator ca in tribunele Arenei Nationale vor veni maine seara cel putin 30.000 de spectactori. Totusi, Romania va evolua contra Uruguayului in rosu complet, recurgandu-se la echipamentul de rezerva in urma contractului semnat cu campioana Americii de Sud.

'De obicei nu ma gandesc la spectacol intr-un meci, ma gandesc cum sa fac sa castigam acea partida. Asa voi face si acum cand vom intalni o echipa puternica precum Uruguay. Moralul nostru e foarte bun, echipa e in schimbare si multi baieti au acum ocazia sa joace impotriva unor fotbalisti formidabili. Sper sa fim multumiti la final de felul cum am jucat, dar si pentru jucatori ar fi un rezultat rasunator daca am reusi sa castigam. Intalnim cea mai buna echipa din America de Sud, Argentina sta la coada acum. I-am mai intanit si in turneul din America, ii cunoastem, stiu ca practica un fotbal pe contraatac, asa cum fac si acum', a spus ieri Victor Piturca.

×
Subiecte în articol: fotbal intern