x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rusescu: "Steaua va însemna tot timpul Ghencea"

Rusescu: "Steaua va însemna tot timpul Ghencea"

10 Aug 2011   •   21:00
Rusescu: "Steaua va însemna tot timpul Ghencea"

Inaintea meciului de duminica seara, de la ora 20:30, cu Universitatea Cluj, partida considerata pe teren propriu, dar care se va disputa pe Stadionul Astra din Ploiesti, jucatorii Stelei par increzatori.

"Va fi un meci foarte greu, cu o echipa care in ultimul timp a avut rezultate foarte bune. Este o echipa omogena, care a facut transferuri putine, dar bune. Noi suntem insa Steaua, iar jucatorii Stelei nu trebuie sa se sperie de nimeni. Sunt jucatori buni la Cluj, dar meciul cu Steaua va fi diferit fata de cel cu Rapid pentru ei. Nu vor mai obtine trei puncte. Vom fi atenti la fiecare jucator al lor. Claudiu Niculescu este un jucator foarte bun, cu executii extraordinare. In ultimul timp a dat niste goluri foarte frumoase. Speram sa nu se intample si in meciul cu noi", a declarat stoperul Stelei, George Galamaz.

Desi e nou la Steaua, atacantul Raul Rusescu regreta mult arena din Ghencea. "Imi pare rau ca nu putem juca in Ghencea. Chiar daca s-ar ajunge la un acord intre parti, cred ca o buna perioada n-am putea sa jucam acolo. E pacat, pentru ca Steaua a insemnat ceva pe Ghencea si va insemna tot timpul. Nu prea mai conteaza unde jucam acum. E destul de greu. Trebuie sa jucam oriunde, oriunde suntem iubiti. Duminica jucam cu o echipa buna, aflata pe val. Mergem sa castigam, fara nici o problema. U Cluj are jucatori foarte buni, care pot face diferenta, dar la fel avem si noi", a spus Rusescu.

×
Subiecte în articol: steaua bucuresti