x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern S-a rupt Messi

S-a rupt Messi

de Delia Gomoescu    |    21 Sep 2010   •   00:00
S-a rupt Messi
Sursa foto: /Reuters

Leo Messi le-a dat mari emoţii catalanilor duminică seară în finalul meciului cu Atletico Madrid, câştigat cu 2-1 de Barcelona chiar pe "Vicente Calderon".



Argentinianul a părăsit terenul pe targă, după ce a fost faultat dur de Tomas Ujfalusi. Cehul avea deja cartonaş galben, însă a fost eliminat direct pentru această intervenţie, în minutul 90+2. Primele investigaţii au eliminat ipoteza de care se temeau cel mai mult catalanii, şi anume existenţa unei fracturi. "Medicii au exclus varianta unei fracturi, dar urmează să facem şi alte investigaţii care să ne ofere detalii referitoare la problema lui Messi", a declarat după meci antrenorul blaugrana, Pep Guardiola. Ieri, staff-ul medical al Barcelonei a confirmat că vedeta echipei a suferit doar o întindere de ligamente la glezna dreaptă.

Potrivit cotidianului Marca, argentinianul nu va putea juca între 10 şi 15 zile. El va pierde în mod cert partidele de campionat cu Gijon şi Bilbao, însă în cazul unei recuperări rapide ar putea reveni în Liga Campionilor cu Rubin Kazan. "Agresorul" lui Messi, Ujfalusi, şi-a cerut scuze ieri într-o conferinţă de presă. "Îmi pare rău, nu a fost intenţie. Voiam să joc mingea, dar am avut ghinion şi l-am călcat pe gleznă. Aveam viteză mare şi nu m-am putut opri. Adevărul e că imaginile care au apărut prin ziare sunt înspăimântătoare", a spus Ujfalusi, adăugând că i-a trimis un mesaj lui Messi de pe telefonul coechipierului său, Kun Aguero.

×
Subiecte în articol: stiri