x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şahtior a învins în Giuleşti, Dinamo, egală cu Gaziantep

Şahtior a învins în Giuleşti, Dinamo, egală cu Gaziantep

05 Sep 2010   •   00:00

Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat cu scorul de 2-1 meciul amical cu Rapid, susţinut, sâmbătă, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu. Cesinha a marcat pentru Rapid în minutul 45, dar Kucher a restabilit egalitatea imediat după pauză, în minutul 47. Willian a adus victoria Şahtiorului printr-un gol marcat în minutul 60. La giuleşteni a debutat Sorin Frunză, transferat recent de la Unirea Urziceni, şi a redebutat portarul Dani Coman.

"A fost un meci de pregătire, eu am preferat să fac acest meci pentru că este o altă motivaţie dacă joci un meci internaţional. Am ales Rapidul pentru atmosferă şi pentru conducătorii de aici. Sunt mulţumit de joc, am dat posibilitatea celor care au evoluat mai puţin să evolueze şi am folosit şi jucători de 16-17 ani. Cred că a fost un meci destul de plăcut şi nu am niciun motiv să nu fiu mulţumit. În continuare Rapid este o echipă bună şi nu văd de ce nu s-ar bate la titlu, indiferent de cât de tare s-au întărit celelalte echipe", a declarat după meci antrenorul lui Şahtior, Mircea Lucescu.

Tot sâmbătă seara, Dinamo a remizat, scor 2-2, într-un amical disputat în Turcia cu Gaziantepspor. Golurile echipei bucureştene au fost marcate de Niculae (47) şi Dănciulescu (57). Dănciulescu a mai avut ocazia să înscrie, în minutul 64, dar mingea trimisă de el cu capul a lovit bara.

×
Subiecte în articol: stiri